PANELS

Friday September 27th, 2019

AVATAR ACTIVISM & REVOLUTION (90 Minutes) 
CHIEF BLACKFOX, MAHMOOD, QUEENS THAT BRIDGE, JESSICA JANE ROBERTSON, JAZZ RASSOOL
Location: Lodge Room A
Time: 4:00 PM to 5:30 PM
MC: THE READING ZONE

Creating HIGH SOCIAL IMPACT & POSITIVE CHANGE. These initiate your deeper journeys in Avatar Activism.

4C1B84A4-DE8A-415C-97DB-47966A0A83BA
Chief Blackfox
JAZZ RASOOL
Jazz Rassool
IMG_5798
Queens That Bridge
19E1C223-94E2-4B9E-93F6-224150FA5E68
Jessica Jane Robinson
STAR-GATES (90 Minutes)
SHIMA MOORE, TRACEY ASH, JAZZ RASSOOL , BRAD OLSEN
MC SHIMA MOORE

Why Gateways, Vortexes, Earth Chakras offer ULTIMATE ASCENSION, AWAKENING, TIME-LINES reset, contact & access to true history. These technologies are the keys to saving humanity and earth. This is a not to be missed panel.

Location: Lodge
Time: 8:00 PM to 9:30 PM
MC: Shima Moore

SHIMA MOORE
Shima Moore
fa3db320-f182-4d3a-b38b-0eef4d968d21
Tracey Ash
image1
Brad Olsen
JAZZ RASOOL
Jazz Rassool

Saturday September 28th, 2019

CONTACT & DISCLOSURE (90 Minutes)
LAURA EISENHOWER, TRACEY ASH, BRAD OLSEN, LAURIE MACDONÀLD
Location: Lodge
Time: 10:00 AM to 11:30 AM
MC: BRAD OLSEN
IMG_5348
Laura Eisenhower
fa3db320-f182-4d3a-b38b-0eef4d968d21
Tracey Ash
IMG_3249
Laurie McDonald
image1
BRAD OLSEN
AWAKENING ASCENSION (90 minutes)
SPEAKERS: LAURA EISENHOWER, TRACEY ASH, SHIMA MOORE, LAURIE MACDONALD
Location: Lodge
Time: 4:00 PM to 5:30 PM
MC: Cheri Arellano

Do not miss the opportunity of disclosure on False Matrix Smash, awakening, evolution and ascension processes, signatures and symptoms, new frontier humanity features of ascension, mobilisation and sacred mission on earth.

IMG_5348
Laura Eisenhower
fa3db320-f182-4d3a-b38b-0eef4d968d21
Tracey Ash
IMG_3249
Laurie McDonald
SHIMA MOORE
Shima Moore
Astrology (90 Minutes)
Speakers: Shima Moore, Eric Starwalker, Glenn Kaufman, Kashi Stone

Don't miss this chance to gather with several local astrologers who will share their unique prespectives and thoughts on how to best navigate these epic cycles of growth, change and renewal unfolding throughout 2020 and beyond.

Location: Lodge
Time: 8:00 PM to 9:30 PM
MC: Shima Moore

33E10F05-79C6-4FFB-80B3-A81A32F8A4AF
Shima Moore
C6BE1457-2B5D-4812-83D5-844A5272AC2D
Eric Starwalker
IMG_6272
Glen Kaufman
IMG_693880DAEB0B-1
TBA

Sunday September 29th, 2019

CALLING OF OUR TRIBES (60 Minutes)
Speakers: CHIEF BLACK FOX,  BRAD OLSEN, LAURA EISENHOWER, GOLDEN EAGLE
Remembering The Prophesy
Location: Lodge
Time: 11:00 AM to 12:00 PM
MC: Chief Blackfox

1AC62D6E-DAC5-4063-B6F2-49AF20164DEB
Chief Blackfox
fa3db320-f182-4d3a-b38b-0eef4d968d21
Tracey Ash
image1
Brad Olsen
IMG_3248
Golden Eagle
AVATAR EARTH (60 MINUTES)
RAINBOW EARTH JOURNEY, JESSICA JANE ROBINSON, MOMINOKI HOUSE, GOLDEN EAGLE & AUREA LUC
Location: Lodge
Time: 12:00 PM to 1:00 PM
MC: Golden Eagle
IMG_5799
Rainbow Earth Journey
19E1C223-94E2-4B9E-93F6-224150FA5E68
Jessica Jane Robinson
IMG_5851
Mominoki House
IMG_3248
Golden Eagle
image2
Auera Luc
SACRED LOVE (90 Minutes)
Speakers: RAINBOW JOURNEY, GEORGE LOVE, QUEENS THAT BRIDGE, GOLDEN EAGLE & AUREA LUC
Location: Lodge
Time: 2:00 PM to 3:30 PM
MC: Dr. George Love

IMG_5799
Rainbow Earth Journey
IMG_3257
Dr George Love
IMG_5798
Queens That Bridge
IMG_3248
Golden Eagle
image2
Auera Luc